Passa al contingut principal

Barrufets al Frare Gros


Aquest estiu, amb la Maria vàrem encordar-nos a la nord del Frare Gros, per a fer una via exigent i molt bonica, que supera les plaques verticals d'aquesta paret Montserratina. I que té llargs molt bons, la recomanem molt.

Els primers dos llargs i mig, esdevenen per unes plaques que es poden fer tant en artificial equipat com en lliure difícil (7b). Nosaltres la varem fer en escalada combinada, tot i que la Maria va escalar més en lliure que jo. Amb això, nomes volem dir que està bé portar algun friend repetit, ja que en algun punt varem fer curt amb un sol joc. 

El martell a dia d'avui no és necessari, però s'ha de tenir en compte que varem fer la via amb Totems.

Us adjunto algunes imatges; 

Una reunió d'"estreps" desprès d'un llarg inhumà!
5è llarg de corda
Reunió 7


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Còsmica - Plàtan Diables

La Còsmica no necessita presentació, és la Còsmica.
Hi vàrem anar el cap de setmana amb el Bernat, que tampoc necessita presentació, perquè és el Bernat, i queda a l'alçada de la Còsmica com a persona/escalador.

La via ens va semblar molt xula, i us deixo la resse que he fet; nosaltres vàrem dur un grapat de pitons tot i que no van sortir del porta material, ja que amb bastants Totems petits i mitjans es passa bé. Un joc de tascons i algun Tricam també ajuden.

Vam entrar per la Tim, escaquejant-nos dels primers tres llargs de la Còsmica.

Va, no us explico més, aneu i disfruteu-la!!

Mestres Lleonart a les Torres de Bassiero (Directa)

Ja posats a buscar info, que sigui la més fresca possible, i aquest toc de llibertat de recerca l'ofereix millor un blog que un perfil tancat de Facebook.
degut a la utilització de Facebook i altres xarxes socials, les piades queden amagades darrere d'un perfil a vegades massa privat (en aquests casos sobretot) i em dóna la sensació que estem perdent informació útil, enves de guanyar-la. Us animo a compartir d'una forma més accessible les informacions que veieu oportunes, ja que al mateix temps, als llibres de piades dels Refugis cada vegada hi ha menys lletres...o m'ho sembla a mi?

Accés: Des del refugi d'Amitges prenem un camí fitat just seguint la presa en direcció llevant, aquestes fites i la nostra lògica ens menen a la solitària vall de la coma de l'Abeller , sense perdre el nord anem progressant pel laberint de blocs fins a trobar el peu de via (depenent de l'època trobarem més o menys neu i blocs)

Com que no em vull enrotllar gaire, perquè les referènc…