Passa al contingut principal

ROLLING STONES - Paret de diables


La rolling stones és una via que comença a la cinquena reunió de la Sanchez MartinezHa estat restaurada no fa massa, fet que fa que les reunions estiguin en molt bon estat i el sostre també.
Sobre el paper, la rollings sembla una via fàcil, però no ho és, te trams exposats i de grau dels 80 de l'Armand. La roca en general és bona, exceptuant algun tram. És una bona opció per dies de pluja, ho vàrem poder comprovar, ja que gairebé totes les tirades tenen algun tram d'artificial, fa que sigui una via molt desplomada.

Nom:  Rolling Stones
Metres: 300 aprox
Dificultat: v+ A1
Data de la repetició: juny 2018


Material utilitzat: 

Varem utilitzar unes 20 cintes, joc de friends fins al 2, semàfor d'aliens i algun tascó.

La via comença en un sostre generosament equipat i llarg, segueix per un diedre i placa tècnics, amb un flanqueig expo i una entrada a la reunió picant. La següent tirada segueix el mateix estil que l'anterior, però acabant amb uns passos d'artificial equipat. Varem empalmar les dues darreres tirades, el primer tram combina lliure amb artificial equipat i el segon també però amb peces més precàries i roca més trencada. Pujem al cim per un tram desplomat amb un pas a bloc tot i tibar d'estrep.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Barrufets al Frare Gros

Aquest estiu, amb la Maria vàrem encordar-nos a la nord del Frare Gros, per a fer una via exigent i molt bonica, que supera les plaques verticals d'aquesta paret Montserratina. I que té llargs molt bons, la recomanem molt. Els primers dos llargs i mig, esdevenen per unes plaques que es poden fer tant en artificial equipat com en lliure difícil (7b). Nosaltres la varem fer en escalada combinada, tot i que la Maria va escalar més en lliure que jo. Amb això, nomes volem dir que està bé portar algun friend repetit, ja que en algun punt varem fer curt amb un sol joc.  El martell a dia d'avui no és necessari, però s'ha de tenir en compte que varem fer la via amb Totems. Us adjunto algunes imatges;  Una reunió d'"estreps" desprès d'un llarg inhumà! 5è llarg de corda Reunió 7

Còsmica - Plàtan Diables

La Còsmica no necessita presentació, és la Còsmica. Hi vàrem anar el cap de setmana amb el Bernat, que tampoc necessita presentació, perquè és el Bernat, i queda a l'alçada de la Còsmica com a persona/escalador. La via ens va semblar molt xula, i us deixo la resse que he fet; nosaltres vàrem dur un grapat de pitons tot i que no van sortir del porta material, ja que amb bastants Totems petits i mitjans es passa bé. Un joc de tascons i algun Tricam també ajuden. Vam entrar per la Tim, escaquejant-nos dels primers tres llargs de la Còsmica. Va, no us explico més, aneu i disfruteu-la!! Primer llarg després de la repisa, una babaresa guapa! Segon llarg Tercer llarg, fins a la repisa on dormim Primer llarg desprès de la repisa on hem dormit Quin ambient en el llarg més desplomat de tots... Llarg més impressionant que difícil. Fem reunió a la Tarragó que és més còmode.

Mestres Lleonart a les Torres de Bassiero (Directa)

Ja posats a buscar  info , que sigui  la més fresca  possible, i aquest toc de llibertat de recerca l'ofereix millor un blog que un perfil tancat de  Facebook . degut a  la utilització de Facebook i altres  xarxes  socials, les  piades  queden amagades darrere d'un perfil a vegades massa privat (en aquests casos sobretot) i em  dóna  la sensació que estem perdent informació útil,  enves  de guanyar-la. Us animo a compartir d'una forma més  accessible  les informacions que veieu oportunes, ja que al mateix temps, als llibres de  piades  dels Refugis  cada vegada hi ha menys lletres...o m'ho sembla a mi? Accés: Des del refugi d' Amitges  prenem un camí fitat just seguint la presa en direcció llevant, aquestes fites i la nostra lògica ens menen a la solitària vall de la coma de l'Abeller  ,  sense perdre el nord anem progressant pel laberint de blocs fins a trobar el peu de via (depenent de l'època trobarem més o menys neu i blocs) Com que no em vull  enr